FOOT CARE 4 ALL - Boodschap
Over de Pedicurepraktijk. 
Graag wil ik mijzelf even aan u voorstellen: 
Mijn naam is Miranda de Jongh, getrouwd en trotse moeder van een dochter.
In 2002 heb ik mijn diploma pedicure behaald en in 2004 en 2005 heb ik mij verder gespecialiseerd in diabetische en reumatische voetverzorging.

Sinds het behalen van mijn diploma pedicure in 2002 heb ik mij aangesloten bij de erkende landelijke branchevereniging voor pedicures: Provoet. 

In augustus 2014 heb ik mijn studie voor Medisch Pedicure met succes afgerond, waardoor de behandelingen door uw zorgverzekeraar vergoed zullen worden.Tevens sta ik als Medisch Pedicure ingeschreven in het KRP (=kwaliteitsregister voor Pedicures) van Procert. Dit betekent dat ik verplicht ben om gedurende een bepaalde periode studiepunten bij elkaar te behalen, d.m.v.  het volgen van workshops, cursussen en nascholingsdagen.

In mijn praktijk kunt u terecht voor vele soorten voetproblemen.
Te denken valt aan eeltvorming, huidschimmels, ingroeiende nagels, kloven, likdoorns, schimmelnagels en blaren.
Tevens kunt u in mijn praktijk ook terecht voor een heerlijke voetmassage, een voetscrub, nagels lakken met producten van OPI of een ontspannende cosmetische voetverzorging.

Ook cliënten met diabetes of reuma zijn bij mij in vertrouwde handen.

Sinds 1 september 2014 geef ik laserbehandelingen met de Fox-laser voor schimmelnagels.Wenst u informatie te ontvangen, bel of kom gerust langs voor een gratis intake-gesprek.
Voorafgaande aan een laserbehandeling wordt altijd een schimmeldiagnostiek toegepast, om te bepalen of het daadwerkelijk om een schimmelinfectie gaat.


Graag verwelkom ik u in mijn praktijk. 
Pedicurepraktijk Foot Care 4 All  
Adsteeg 4A
6191 PX Beek (Lb.)
06-83401651


OPENINGSTIJDEN:
Maandag t/m vrijdag op afspraak
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint